Klaar voor je volgende stap in je Carrière?

Bekijk nu onze vacatures

Vind vacatures in je vakgebied

WMO Consulent

Als WMO Consulent kun je de meest variërende opdrachten krijgen. Wij zijn op zoek naar een WMO Consulent die thuis is in de, nieuwe WMO en Beschermd Wonen.

Klantmanager

Voor diverse gemeenten zijn op zoek naar ervaren klantmanagers. Heb je ervaring met de participatiewet of werk en/of inkomen bij een gemeente? Dan komen wij graag met je in contact.

Budgetbeheerder

Als budgetbeheerder voer je administratieve werkzaamheden uit rondom de financiën van klanten binnen de schuldhulpverlening. Hierover heb je contact met de klanten en onderhoud je korte lijnen met de schuldhulpverleners.

Inkomensconsulent

Voor onze vaste pool zijn wij op zoek naar allround inkomensconsulenten. Als inkomensconsulent behandel je aanvragen van inwoners uit de gemeente die een beroep doen op hun inkomensvoorzieningen.

Overige gemeentelijke banen

Ontdek jouw perfecte baan bij gemeenten en andere overheden. Van financieel/economisch, administratief/Secretarieel en welzijn tot aan Automatisering.

MaiFlex is een professionele organisatie. Binnen de afgesproken termijn leveren zijn na een gedegen background check kandidaten aan. Zijn gaan niet over één nacht ijs.
Phoenix B.V.
Phoenix B.V.
Dankzij de professionele aanpak van MaiFlex worden wij echt geholpen met de juiste mensen voor de opdracht, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.
MaiKids Kinderopvang B.V.
MaiKids Kinderopvang B.V. - www.maikids.nl