Onze diensten

Detacheren

Wij werken met een team van professionals die bij ons in vaste dienst zijn en beschikbaar zijn voor detachering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vervanging van personeel dat langere tijd niet beschikbaar is wegens ziekte, voor speciale projecten of voor extra ondersteuning tijdens drukke periodes. Wij nemen hierbij het werkgeverschap voor onze rekening. Als opdrachtgever betaal je alleen de daadwerkelijk gewerkte/overeengekomen uren.

vca_algemeen_beeld_10w
143641735

Uitzenden

Voor het uitzenden werken wij samen met onze partner Topstad uitzendorganisatie BV. Deze is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is brancheorganisatie is behartigt de belangen van bijna 1200 uitzendorganisaties. payroll-bedrijven en andere flexorganisaties.

Door de strenge certificering weet je zeker dat jouw salaris op tijd wordt betaald en dat je krijgt waar je recht op hebt. Naast een NBBU-certificering, beschikken wij ook over het SNA-keurmerk  Wij voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent het ter beschikking stellen van flexkrachten.

Bemiddeling van ZZP-ers

Naast vaste medewerkers die we detacheren, hebben wij een groot netwerk van ZZP-ers met verschillende specialismes binnen het Sociaaldomein. Je hoeft niet lang te zoeken naar een geschikte zelfstandige professional. Via Socialdomain en haar partners heb je snel de juiste kandidaat. Onze partners verzorgen de screening, bemiddeling, contractadministratie en afhandeling van facturatie. Dat scheelt tijd.

Contact

Vestigingen
Berlaarstraat 273
1066 PM Amsterdam
020 68 60 223

Bezoekadres
Notweg 38
1068 PM Amsterdam
020 66 78 000

E-mailadressen
info@maiflex.nl