Recruitment

Met MaiFlex Recruitment nemen wij u de werving- en selectieprocedure geheel uit handen.

Alvorens onze recruiters op zoektocht gaan naar de juiste match voor uw organisatie, stellen wij eerst samen met u het gewenste functieprofiel op. Onze database wordt geraadpleegd en er word een online campagne gestart indien wij nog geen juiste match hebben gevonden.

De eerste selectie van kandidaten vindt plaatst door een van onze ervaren carrière adviseurs bij ons kantoor in Amsterdam. Dit houdt in: filesearch, referentiecheck, mogelijke intake test. Indien wij de juiste match hebben gevonden ontvangt u een uitgebreid voorstel.

Bent u er ook van overtuigd dat de kandidaat de juiste match is en u deze zo gauw als mogelijk een arbeidscontract wilt aanbieden? Dat kan. MaiFlex zal alleen bij een succesvolle match een vooraf overeengekomen fee in rekening brengen.

  • 100 CV's

  • 4.500 Kandidaten reeds geplaatst

Werk samen met ons

We hebben een actueel en uitgebreid netwerk van internationale kandidaten en gebruiken onze jarenlange ervaring, kennis en expertise van de markt om uitstekende service te bieden.

Verstuur vandaag nog uw job aanbieding en wij gaan na in onze database van meer dan 100 CV's als er een juiste match te vinden is. Dat weten wij binnen 4 werkuren.