https://www.maiflex.nl/wp-content/uploads/2019/01/2500x1000-px-2-2500x850.png

Klaar voor de

volgende stap?

MaiFlex is de specialist als het gaat om het bemiddelen van professionals. Ons gedreven team werkt dagelijks aan vacatures in het domein van Finance & Accountancy, Sociaal Domein en ICT. 

Binnen deze domeinen kun je aan de slag als interim manager, financiele administrateur, business controller, klantmanager, job coach, indicatiesteller WMO, schuldhulpverlener, inkomens- en uitkeringsadministrateur, maatschappelijke ontwikkelaar, JAVA-, DotNet of Oracle ontwikkelaar of Data Science specialist.

Werken via Maiflex

Werken via MaiFlex kan op verschillende manieren:

  • Via uitzenden of detachering
  • Via recruitment
  • Via payrolling

 

Het proces

Wij gaan na als alle relevante informatie die werkgevers van belang vinden in jouw CV staat opgenomen om te beoordelen of er een goede match kan plaatsvinden.

Na controle van de gegevens wordt jouw CV beschikbaar gesteld. Ons systeem doorloopt geheel automatisch de beschikbare vacatures en jouw CV. Zodra er een match is ontvang jij van ons meteen een bericht. 

Wij nodigen je hierna uit voor een gesprek bij ons op kantoor of via Skype.

Verstuur CV

Heb jij een MBO, HBO of WO achtergrond en/of werkevaring in één van deze vakgebieden en ben jij ready voor the "next" step? Stuur ons dan jouw CV en wij vinden de perfecte match.

Telefoonnummer

+31 20 6860223

E-mail adres

info@maiflex.nl

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00