Werkzoekenden

U bent op zoek naar werk? bel of mail ons en maak een afspraak.

Op zoek naar werk

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van Sociaal Domein en Financieel

Wij leveren een groot scala aan vormen van ondersteuning bij uw zoektocht naar een nieuwe baan of een tijdelijke opdracht en bij uw verdere ontwikkeling. MaiFlex B.V. ondersteunt onder andere starters, ervaren specialisten, en freelancers bij het zoeken naar een baan of opdracht. Wij ondersteunen ook medewerkers als loopbaan- of jobcoach of medewerkers die te maken krijgen met een outplacementtraject. MaiFlex B.V. besteedt veel tijd en aandacht aan u, als kandidaat. Wij starten hier al mee bij ons eerste contact en beëindigen de ondersteuning pas, als u aangeeft hier geen behoefte meer aan te hebben. MaiFlex B.V. biedt u bij wijze van spreken Lifetime Recruitment aan. MaiFlex B.V. zorgt voor gedegen kennis van de wensen en beoogde doelen van onze kandidaat. We bereiken dit door de ondersteuning te organiseren vanuit uw eigen regio en uw eigen regionaal-werkende Career Coach.

MaiFlex B.V. staat voor continuïteit, betrouwbaarheid, open communicatie en een goede samenwerking met kandidaat en opdrachtgever. Professionaliteit en kwaliteit zijn typerende kenmerken bij het realiseren van ons gemeenschappelijke doel. De wensen van onze kandidaten en van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal met als resultaat de best mogelijke match.

Een succesvol resultaat is gebaseerd op goede samenwerking met onze kandidaten. We brengen samen met u als kandidaat uw wensen, capaciteiten en beoogde doelen in kaart. Vervolgens ondersteunen we u om uw doelen op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier te bereiken.