Werkzoekenden

U bent op zoek naar werk? bel of mail ons en maak een afspraak.

Werkwijze kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Sociaal Domein of in de Finance

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Sociaal Domein of Finance en stel je het op prijs dat je daarbij blijvend ondersteuning ervaart, dan biedt MaiFlex B.V. wat je zoekt.

Wij leveren een groot scala aan vormen van ondersteuning bij je zoektocht naar een nieuwe baan of een tijdelijke opdracht en bij je verdere ontwikkeling. MaiFlex B.V. ondersteunt onder andere starters, ervaren specialisten, en freelancers bij het zoeken naar een baan of opdracht. Wij ondersteunen ook medewerkers als loopbaan- of jobcoach of medewerkers die te maken krijgen met een outplacementtraject.

MaiFlex B.V. besteedt veel tijd en aandacht aan jou, als kandidaat. Wij starten hier al mee bij ons eerste contact en beëindigen de ondersteuning pas, als jij aangeeft hier geen behoefte meer aan te hebben. MaiFlex B.V. biedt je bij wijze van spreken Lifetime Recruitment aan. MaiFlex B.V. zorgt voor gedegen kennis van de wensen en beoogde doelen van onze kandidaat. We bereiken dit door de ondersteuning te organiseren vanuit je eigen regio en je eigen regionaal-werkende Career Coach.

MaiFlex B.V. staat voor continuïteit, betrouwbaarheid, open communicatie en een goede samenwerking met kandidaat en opdrachtgever. Professionaliteit en kwaliteit zijn typerende kenmerken bij het realiseren van ons gemeenschappelijke doel. De wensen van onze kandidaten en van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal met als resultaat de best mogelijke match.

Een succesvol resultaat is gebaseerd op goede samenwerking met onze kandidaten. We brengen samen met jou als kandidaat je wensen, capaciteiten en beoogde doelen in kaart. Vervolgens ondersteunen we je om je doelen op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier te bereiken.